Šta je PunBB ?

Punbb is a simple and clean forum script. Its main goal is to allow users to create a forum and manage their community with a smooth display, fast and graphically lighter than other forums engines.

PunBB strength is its simplicity; any unexperimented users can moderate, administrate and create a forum fastly.

PunBB was made because its creator was looking for a forum script for his website. After searching, he realized that they were all way too complicated, or graphically too heavy. He then decided to create a forum with his own script.

PunBB was first known as "Pun" but the name was then modified to add "BB" (corresponding to Bulletin Board). The name was apparently change to make sure that the forum script goal wasn't away from its competitors.

SerbianForum : forum besplatan ključ u ruci

Nudimo vam rešenje ključ u ruci za kreiranje foruma za diskusije. Forumi za diskusije su preciozan izvor za informisanje, za obaveštavanje i za međusobno pomaganje. To su takođe konvivialna polja za razdeljivanje i razmene.

Naše rešenje vam daje mogućnost da kreirati forum i biti vlasnik svoga ličnog komunikacione alatke, vašeg zajedničkog prostora. Postavljate vaša sopstvena pravila, razgovarate sa internautima koji mogu doći sa čitavog sveta. Granice ne postoje na Internetu, koristite egzistenciju toga interaktivne alatke i našeg fiabilnog i efikasnog sistema besplatni forum za jedinstveno iskustvo na mreži.

Kreirati forum u 3 etape, za 30 sekundi

Nije potrebno nikakvo znanje u informatici, samo je potrebno sledeti ove 3 etape za :

  1. Prva etapa osniva se na izbor grafičnog izgleda(slike i boje) vašeg foruma.
  2. Druga zahteva popunjavanje malog formulara izabravši neke elemente kao što je naslov, adresa vašeg foruma ili još vaša Šifra administratora.
  3. Treća i zadnja etapa zahteva konfirmaciju vaše Lozinke.

Kada ste kreirali vaš forum, konektujte se(koneksija) da biste pristupili na administrativnu tablu koja se nalazi na dolnji deo stranice vašeg foruma. Konfigurišite ga i personalizujte ga po vašoj volji, vašim ukusu. Ne ustručavajte se testiranju funksionalnosti do poželnog rezultata.

Govorite o vašem forumu !

Da biste dobro počeli sa vašim forumom, značajno je da participira vaša okolnost, kolege, priljatelji ili članovi vaše porodice. Pozovite ih da upoznaju vaš forum i da učestvuju sa slanjem poruka.

Student, srednjoškolac, pojedinac, profesionalac, bloger, webmaster, asociacija ili firma, svaki može da kreira forum besplatno. Nije važan vaš nivo kompetencija ili vaši razni objektivi, ugrabite priliku da okupite vašu virtualnu zajednicu oko vaših razgovornih tema, vaših strasti. Kreirati forum u tri male etape i za nekoliko sekundi je moguće zahvaljujući našem sajtu.

Potrebni linkovi :