Prednosti besplatan forum : Delite vaše teme

Želite kreirati forum ? Naše kompletne i redovno osvežene funkcije vode vas do samog vrha u forumskom svetu, sve je besplatno i automatski - dok poštujete pravila upotrebe. Napravite svoj forum!

Delite vaše teme

Ako postoji na miljone foruma i tolko tema za rasprave,forum nudi više od samog polja za i načina izraza na Web-u. Omogućava takođe da kreira linkove sa internautima zainteresovani za vaše teme i da sazna svaki svoje mišljenje preko njihovih poruka.

Uz uslugu Forumactif, možete da delite vaša vamišljenja sa nekoliko prijatelja, ili sa celim svetom. Kontrolirajuši, prilaz vašem forumu,imate tu mogućnost da birate ko će moći izdati poruke na vaš forum.

Delite vaše slike i fotografije

Naš besplatni ugoščujući servis slika omogućava da se skuplja lako i brzo slika preko interneta da bi se zatim afiširala na jedan forum, jedan sajt, jedan blog ili da bi se samo delila sa drugim osobama.

Uz pomoć Forumactif.com, možete dakle besplatno ugostiti vašu galeriju slika i fotografija, hijerarhizovati je, po kategorijama i albumima, odrediti put dubine dozvole korisnika da bi se videli albumi, itd. Mnogobrojnih alatka su izvršene u svrhu izdanja slika(rotacije, sepia boja, crna i bela, vazdušasta…) ; jedna diaporama je dostavljena svim korisnicima.

I kada korisik priredi poruku, njemu je moguće otvoriti prozor da bi lakše i brže ugostile slike koje želi proširiti.

Napraviti

Personalizujte

Delite

Razgovarajte

Forum optimized for search

Intuitive creation and management forum

36 017 Active forums online

Free and reliable hosting

Analysis of integrated forum