Šta je Invision ?

Invision Power Board (or IP.Board) is among the best forums solutions for your community. Creating a forum with Invision Power Board, will assure you to have a performing and complete forum, regarding all its functionalities.

Invision has a large community that keeps up with latest technologies updates, and offers innovative functionalities for your forums.

Just try to create your forum with Invision, you can discover 100+ options to customize your forum, thanks to our active community that have submitted thousands of skins to apply to your forums.

Invision is one of the most popular forum scripts worldwide, millions of people use it to create a forum and manage their community.

SerbianForum : forum besplatan ključ u ruci

Nudimo vam rešenje ključ u ruci za kreiranje foruma za diskusije. Forumi za diskusije su preciozan izvor za informisanje, za obaveštavanje i za međusobno pomaganje. To su takođe konvivialna polja za razdeljivanje i razmene.

Naše rešenje vam daje mogućnost da kreirati forum i biti vlasnik svoga ličnog komunikacione alatke, vašeg zajedničkog prostora. Postavljate vaša sopstvena pravila, razgovarate sa internautima koji mogu doći sa čitavog sveta. Granice ne postoje na Internetu, koristite egzistenciju toga interaktivne alatke i našeg fiabilnog i efikasnog sistema besplatni forum za jedinstveno iskustvo na mreži.

Kreirati forum u 3 etape, za 30 sekundi

Nije potrebno nikakvo znanje u informatici, samo je potrebno sledeti ove 3 etape za :

  1. Prva etapa osniva se na izbor grafičnog izgleda(slike i boje) vašeg foruma.
  2. Druga zahteva popunjavanje malog formulara izabravši neke elemente kao što je naslov, adresa vašeg foruma ili još vaša Šifra administratora.
  3. Treća i zadnja etapa zahteva konfirmaciju vaše Lozinke.

Kada ste kreirali vaš forum, konektujte se(koneksija) da biste pristupili na administrativnu tablu koja se nalazi na dolnji deo stranice vašeg foruma. Konfigurišite ga i personalizujte ga po vašoj volji, vašim ukusu. Ne ustručavajte se testiranju funksionalnosti do poželnog rezultata.

Govorite o vašem forumu !

Da biste dobro počeli sa vašim forumom, značajno je da participira vaša okolnost, kolege, priljatelji ili članovi vaše porodice. Pozovite ih da upoznaju vaš forum i da učestvuju sa slanjem poruka.

Student, srednjoškolac, pojedinac, profesionalac, bloger, webmaster, asociacija ili firma, svaki može da kreira forum besplatno. Nije važan vaš nivo kompetencija ili vaši razni objektivi, ugrabite priliku da okupite vašu virtualnu zajednicu oko vaših razgovornih tema, vaših strasti. Kreirati forum u tri male etape i za nekoliko sekundi je moguće zahvaljujući našem sajtu.

Potrebni linkovi :